adresgegevens

Langstraat 225
6691 ED Gendt

Telefoon: 0481-42 23 00
Fax: 0481-42 23 56
Email: info@peelenvanas.nl

Routebeschrijving

Vanuit Arnhem / Nijmegen / Bemmel:
Volg A325 naar Nijmegen respectievelijk Arnhem. Bij knooppunt Ressen afslag nemen naar Bemmel (N839). Aan het einde op de T-splitsing rechts de Van Elkweg oprijden richting Bemmel. Deze weg gaat over in de Van der Mondeweg. De Van der Mondeweg volgen, deze gaat over in de Langstraat. Na de rotonde (ter hoogte van Kruisstraat/Smidstraat) vindt u Peelen Van As direct rechts. De Gulf Benzinepomp is goed zichtbaar voor u en staat op ons terrein.

Vanuit Huissen:
Volg de Polseweg richting Angeren/ Gendt. Deze weg wordt vervolgens Leutsestraat en Loderhoeksestraat. Aan het einde gaat u rechts de Krakkedel op. Deze gaat over in de Angerensestraat. Dan gaat u het centrum van Gendt in, rechts afslaan de Kapelweg in. Na ca. 390 meter links afslaan de Dorpsstraat in. Dan op de Rotonde (na ca. 250 meter) neem de eerste afslag de Langstraat op. Dan de langstraat uitrijden totdat u links nummer 225 ziet. Dat is net na het centrum van Gendt, de Gulf Benzinepomp is goed zichtbaar voor u en staat op ons terrein (vlak voor de rotonde ter hoogte van Kruisstraat/Smidstraat).

Vanuit Doornenburg:
Volg de Pannerdenseweg naar Gendt. Dit wordt de Van der Schuerenweg aan, deze gaat vervolgens weer over in de Olyhorststraat. Op een gegeven moment kunt u links het centrum in van Gendt, hier dus links de Kapelweg inslaan. Na ca. 390 meter links afslaan de Dorpsstraat in. Dan op de Rotonde (na ca. 250 meter) neem de eerste afslag de Langstraat op. Dan de langstraat uitrijden totdat u links nummer 225 ziet. Dat is net na het centrum van Gendt, de Gulf Benzinepomp is goed zichtbaar voor u en staat op ons terrein, vlak voor de rotonde (ter hoogte van Kruisstraat/Smidstraat).