Auto in- en verkoop

We verzorgen in- en verkoop van alle merken auto’s, nieuw en gebruikt. Daarnaast hebben we gemiddeld 25 tot 50 topoccasions op voorraad. Klik hier voor ons occasionaanbod. U bent van harte welkom om te komen kijken en eventueel een proefrit te maken in een van de modellen waar uw interesse naar uit gaat. Ook wanneer u een auto zoekt die we niet in voorraad hebben, kunnen we u helpen en adviseren, en zelfs op zoek gaan naar de auto die u zoekt. Op deze manier wordt de auto door ons bekeken en gecontroleerd, zodat u na aankoop tevreden en veilig de weg op kunt!

Schadeafwikkeling

Schadeafhandeling kunnen we volledig voor u verzorgen. Ook het contact met schade expert en verzekeringsmaatschappij verzorgen we. Uitdeuken zonder spuiten, Spot repair, Reparatie en vervanging van ruiten, Schade expertise behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 
   

Mijngarage.nl

MijnGarage.nlAutobedrijf Peelen van As is aangesloten bij mijngarage.nl. Hier kunt u onze prijzen voor reparatie en onderhoud vergelijken met landelijke gemiddelden. Op deze manier kunt u inzien dat we zeer voordelig geprijsd zijn, en u niet teveel berekenen.