onze werkplaats

In onze werkplaats hebben we de beschikking over 4 bruggen, moderne apparatuur en tevens is onze werkplaats RDW erkend. Alle merken kunnen we dan ook onderhouden en repareren. Hier kunt u dus terecht voor APK keuring, grote of kleine beurt, airco onderhoud, schadeherstel en volledige afwikkeling.

RDWWaeco
Romax Hella

APK Keuring klaar terwijl u wacht!

APK: de periodieke autokeuring
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, en het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

Bij Autobedrijf Peelen van As kunt u terecht voor APK Keuringen voor benzine en diesel auto’s terwijl u wacht en geniet van een kopje koffie.
Voor eventuele gebreken kunt u dan een afspraak maken om deze te laten herstellen of indien mogelijk zal dit meteen in overleg met u gerepareerd worden.

lees meer >>

 
   

airo

Voor airco onderhoud en service werken we met een AirCon Service Center van Waeco. Hiermee kunnen we makkelijk en vakkundig aircosystemen onderhouden. Waeco is door jarenlange ervaring & innovatie leider op het gebied van aircotechniek. Waeco heeft voortdurend overleg met autofabrikanten over mogelijke verbeterpunten en gebruiksgemak.