APK Keuring klaar terwijl u wacht!

APK: de periodieke autokeuring
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, en het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

Bij Autobedrijf Peelen van As kunt u terecht voor APK Keuringen voor benzine en diesel auto’s terwijl u wacht en geniet van een kopje koffie.
Voor eventuele gebreken kunt u dan een afspraak maken om deze te laten herstellen of indien mogelijk zal dit meteen in overleg met u gerepareerd worden.

  • De APK voor een benzine auto incl. viergasmeting kost € 40.00 incl. BTW.
  • De APK voor een diesel incl. roetmeting kost € 74.95 incl. BTW.
  • Het afmeld tarief is € 4.99 incl. BTW.U kunt van deze service gebruik maken van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur.
Eventuele herkeuring binnen 5 dagen € 15 incl. BTW, indien de reparatie door ons wordt uitgevoerd is de herkeuring gratis. Afkeur afmelden is gratis.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Uiteraard kunt u nog steeds een afspraak maken op een voor u geschikte dag zodat wij de keuring eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt uitvoeren. De APK Keuring is gratis bij een grote beurt, u betaalt dan alleen de afmeldkosten en indien nodig het roetmeten. (bij diesel)
Vanzelfsprekend kunt u dan ook gebruik maken van onze gratis* leenauto. (*alleen brandstofkosten)

Voorkom een boete en laat uw auto op tijd keuren!TIP! U mag uw auto 2 maanden voor de verloop datum al laten keuren!